Home  |  Contact  |  Route  |  


Warme sfeer en pure materialen
Haringkar op locatieViscatering à la CarteDe ambachtelijke palingroker

Visbuffet Spakenburg

(combinatie van warme en koude gerechten)

  • Gestoofde kabeljauw of tonijnmedaillion
  • Gebakken slibtong
  • Gepocheerde hele zalm of zalmfilet gestoofd of gebakken (gevuld met een kruidenbouquet)
  • Gamba’s op Oosterse wijze
  • Frisse salade met gerookte zalm
  • Paella en rijst
  • Groenten van het seizoen
  • Gegratineerde aardappelen
  • Gebakken aardappeltjes
  • Garnalencocktail
  • Zalmsalade
  • Haring
  • Gerookte zalm
  • Gerookte paling
  • Gerookte makreel
  • Rivierkreeftjes
  • Vers fruit met een mangomousse
  • Stokbrood en kruidenboter

Vanaf 30 personen